Is dit te vertrouwen?
Lost Pilot· 6 jun
Hallo,
Ik kwam zojuist dit tegen op het internet:
http://www.vliegeninpolen.nl/
Je zou hier, als ik hun mag geloven, een (f)ATPL brevet kunnen halen voor ongeveer de helft als de prijzen in Nederland...
Heeft iemand hier toevallig ervaring mee? Zou namelijk graag willen weten waarom dit in Polen wél kan en in Nederland niet.
Hoor graag van jullie!
6 REACTIESIk kwam zojuist dit tegen op het internet:
http://www.vliegeninpolen.nl/
Je zou hier, als ik hun mag geloven, een (f)ATPL brevet kunnen halen voor ongeveer de helft als de prijzen in Nederland...
Heeft iemand hier toevallig ervaring mee? Zou namelijk graag willen weten waarom dit in Polen wél kan en in Nederland niet.
Hoor graag van jullie!
aoleks· 6 jun
---
6 jun
Lost Pilot· 6 jun
Bedankt voor je reactie, echter kon ik hier geen antwoord vinden op al mijn vragen.
6 jun
Deze (rwl flugschule) school is iets duurder maar heeft meerdere collega's van mij opgeleid.
6 jun
Wout· 6 jun
Ziet er interessant uit. Ben benieuwd naar de reacties.
6 jun
Viper2· 7 jun
Hoi,
"voor niks gaat de zon op" zeggen ze wel eens. Nu wil ik niet zeggen dat 50 duizend Euro niks is, maar het is wel beduidend goedkoper dan andere vliegscholen. En dat verschil moet ergens vandaan komen. De lagere kosten in Polen kan een deel verklaren maar dat is mij iets te kort door de bocht.
Ik zou er toch eens eventje heel goed naar kijken. Iedereen kan een mooie website bouwen met prachtige foto's. Goede berichten en meningen op diverse websites verscholen achter usernames zegt mij niet zo veel. Als ik naar de website kijk, dan zie ik een connectie met Nederland via D.A.S. of Dutch Aviation Services. Ik kan echter niet zo veel over dit bedrijf vinden en welke personen daarbij betrokken zijn. Reden te meer om eens even wat beter te onderzoeken voordat je er 50 duizend Euro's weg legt.
Verder is het handig om te weten dat een (f)ATPL slechts het begin is van een carrière als beroepsvlieger. De echte uitdaging begint voor velen pas na het behalen van dit papiertje: het vinden van een baan. De keuze voor een bepaalde vliegschool kan je kansen op een baan erg beïnvloeden. Hiermee wil ik niet perse zeggen dat je naar de "grote" vliegscholen toe moet. Ik zou echter wel wat referenties opvragen van ex-studenten om te zien waar die terecht zijn gekomen (zou ik overigens bij elke school doen).
Het ziet er dus financieel inderdaad erg aantrekkelijk uit. Onmogelijk om de kwaliteit van de opleiding te beoordelen zonder referenties of daar geweest te zijn. Ga dus eerst eens op zoek naar wat referenties. Als het echt wat lijkt .... Boek een ticket via een low cost carrier die kant op en ga eens kijken. De klant is koning!
Succes!
"voor niks gaat de zon op" zeggen ze wel eens. Nu wil ik niet zeggen dat 50 duizend Euro niks is, maar het is wel beduidend goedkoper dan andere vliegscholen. En dat verschil moet ergens vandaan komen. De lagere kosten in Polen kan een deel verklaren maar dat is mij iets te kort door de bocht.
Ik zou er toch eens eventje heel goed naar kijken. Iedereen kan een mooie website bouwen met prachtige foto's. Goede berichten en meningen op diverse websites verscholen achter usernames zegt mij niet zo veel. Als ik naar de website kijk, dan zie ik een connectie met Nederland via D.A.S. of Dutch Aviation Services. Ik kan echter niet zo veel over dit bedrijf vinden en welke personen daarbij betrokken zijn. Reden te meer om eens even wat beter te onderzoeken voordat je er 50 duizend Euro's weg legt.
Verder is het handig om te weten dat een (f)ATPL slechts het begin is van een carrière als beroepsvlieger. De echte uitdaging begint voor velen pas na het behalen van dit papiertje: het vinden van een baan. De keuze voor een bepaalde vliegschool kan je kansen op een baan erg beïnvloeden. Hiermee wil ik niet perse zeggen dat je naar de "grote" vliegscholen toe moet. Ik zou echter wel wat referenties opvragen van ex-studenten om te zien waar die terecht zijn gekomen (zou ik overigens bij elke school doen).
Het ziet er dus financieel inderdaad erg aantrekkelijk uit. Onmogelijk om de kwaliteit van de opleiding te beoordelen zonder referenties of daar geweest te zijn. Ga dus eerst eens op zoek naar wat referenties. Als het echt wat lijkt .... Boek een ticket via een low cost carrier die kant op en ga eens kijken. De klant is koning!
Succes!
7 jun
stickNrudder· 7 jun
Viper2 schreef:...
Ik zou er toch eens eventje heel goed naar kijken. Iedereen kan een mooie website bouwen met prachtige foto's. Goede berichten en meningen op diverse websites verscholen achter usernames zegt mij niet zo veel. Als ik naar de website kijk, dan zie ik een connectie met Nederland via D.A.S. of Dutch Aviation Services. Ik kan echter niet zo veel over dit bedrijf vinden en welke personen daarbij betrokken zijn. Reden te meer om eens even wat beter te onderzoeken voordat je er 50 duizend Euro's weg legt.
...
Sterker nog, toen ik D.A.S.2012 las als naam, bekroop mij direct het angstige gevoel dat dit een doorstart van een "eerder" D.A.S. zou kunnen zijn. Dat is een gevoel, niet gebaseerd op enige research, maar voor mij genoeg reden om op te houden met lezen.
Maargoed, omdat ik hierop wilde reageren, heb ik toch nog even verder gebladerd en wat mij verder intrigeert is de woordkeuze bij het hoofdstukje "prijzen": "- inclusief huur vliegtuig voor vliegtest en test fees." Daaruit lees ik dat het exclusief huur vliegtuig is voor reguliere lessen, alleen de "vliegtest" (skilltest?) is inbegrepen. Ook de Engelse versie leg ik zo uit: "-all fees and aircraft rental for the flight-test". Daar hadden ze de laatste 4 woorden weggelaten als het "all inclusive" was, lijkt me.
Wederom: ik kan het helamaal fout hebben, maar het is zeker iets dat ik zou willen navragen.
Zoals Viper2 zegt, het gaat om een knap bedrag. En bij dergelijke bedragen haak ik gewoonlijk af bij het eerste kippenvelletje (bij 2 x zo veel helemaal, natuurlijk).
7 jun