Announcement

Collapse
No announcement yet.

oorproblemen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  oorproblemen

  Zijn hier mensen met oorproblemen? Heb de hele tijd last van een opgepropt gevoel aan de binnenzijde. Volgens doc is het een verkouden oor, maar heb er alweer een tijdje last van. Ik weet niet of dit beroeps gerelateerd is of een toevalstreffer. Heb ook last van een fluittoon. Laaste medical was er wel een drop in DB's, maar ik was volgens mij in slaap gevallen in dat hete hokje, tsja. Anyway.

  #2
  Originally posted by sheik View Post
  Heb ook last van een fluittoon.
  Een vriend van me had daar ook last van en heeft zich laten behandelen in Duitsland, geloof ik. het fijne weet ik daar ook niet van.

  Originally posted by sheik View Post
  Laaste medical was er wel een drop in DB's, maar ik was volgens mij in slaap gevallen in dat hete hokje, tsja.
  :passed:

  Succes ermee!

  Comment


   #3
   Originally posted by sheik View Post
   Heb ook last van een fluittoon. Laaste medical was er wel een drop in DB's, maar ik was volgens mij in slaap gevallen in dat hete hokje, tsja. Anyway.
   Wat waren de gevolgen hiervan voor je medical? Succes in ieder geval, heb jammer genoeg geen info voor je.

   Comment


    #4
    Gehoortest is maar 1 keer per 5 jaar, dus ik kan er weer tegenaan. Het decibel verlies was ruim binnen de marge. Hopelijk een one off.

    Comment


     #5
     Surf je ook in het koude water?
     Kan ook behoorlijke gevolgen hebben voor je oren namelijk.

     Een vriend van mij heeft ook veel last gehad van druk op zijn oren.
     Hij heeft buisjes in laten brengen en heeft er nu geen last meer van. Nadeel is wel dat je om de zo veel tijd naar een oorarts moet om de boel te laten nakijken.

     Mocht je er last van blijven houden kan je altijd eens naar een goede specialist gaan en dan niet naar de dokter waar je je medical doet. Je hebt ook je oren nodig om te vliegen dus wees er zuinig op en neem geen onnodige risico's!

     Comment


      #6
      Beste Sheikh.
      Ik heb op jonge leeftijd veel last gehad van middenoor ontsteking. Ik heb op mijn trommelvlies ook allemaal littekens volgens de doktor. Ik heb ook eerst bij de oorarts laten testen om mijn gehoorvermogen wel binnen de limiet was voordat ik mijn geld aan een vliegschool of medische keuring ging weggooien.
      Helaas had ik wel een dip in mijn gehoorvermogen die wel net binnen de limiet is. Afgelopen zomer had ik weer na 5 jaar een gehoortest en ondanks vele clubs en festivals te hebben bezocht was de dip niet erger geworden.
      Ik heb echter nog steeds jaarlijks een a twee keer last van verkoudheid. Vaak vlieg ik zolang mogelijk door, wat niet echt verstandig is. Mijn oren zitten dan helemaal dicht en hoor dus vaak dan ook een ruis in mijn oren. Waarcshijnlijk, ik ben geen dokter dus als iemand het beter weet corrigeer me, is het je eigenbloedsomloop die je in je oor hoort. Je trommelvlies functioneerd ook minder met verkoudheid zeker als je oren verstopt zijn. Maar zodra de verkoudheid over is gaat ook dit weer over.
      Succes ermee.

      Comment

      Working...
      X